30 خرداد 1400 - 12:5
شناسه خبر: 14203
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
رئیس جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد:
نقش محوری طرح «یاوران تولید» در زیربخشهای کشاورزی
اسفندیار حسنیمقدم، رئیس جهاد کشاورزی لرستان به ایسنا گفت: آموزش و پرورش امکانات و ظرفیتهای مناسبی مانند زمینهای بلااستفاده در هنرستانهای خود دارد که میتوان از آن جهت تولید در زیر بخشهای مختلف کشاورزی استفاده کرد.
او با اشاره به نقش محوری دانش و مهارت در توسعه پایدار، عنوان کرد: در این راستا تفاهمنامهای بین سازمان جهاد کشاورزی و ادارهکل آموزش و پرورش لرستان بسته شده که یکیاز مؤلفههای اصلی آن توجه به مهارت و انتقال دانش کشاورزی است که باید تلاش کنیم در همان مراحل ابتدایی تحصیلی این تجارب و مهارتها را به دانشآموزان منتقل کنیم تا طی یک فرآیند شاهد تولید و توسعه پایدار در بخش کشاورزی باشیم.
حسنیمقدم ادامه داد: ما باید در همان دوران ابتدایی به کودکان خود بیاموزیم که چگونه از محیط زیست حافظت کرده و راههای مقابله با تخریب این ظرفیت خدادادی چگونه است؛ که در این تفاهمنامه به صورت علمی و جامع به این مسائل اشاره شده و در این راستا راهکارهای مناسبی ارائه شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: ما نباید در حوزه آموزش فقط به مدرک گرایی توجه داشته باشیم، بلکه باید به سمت پژوهش و مهارت محوری حرکت کنیم که در این شرایط شاهد توسعه مستمر و پایدار خواهیم بود.
او بیان کرد: این تفاهمنامه دارای ظرفیتهای سند تحول بنیادین در جهت تربیت نیروی انسانی با رویکرد مهارت محور است؛ که با تعامل بیشتر با ادارهکل آموزش پرورش، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی و سایر ادارات و دستگاههای مرتبط میتوانیم نیازهای مردم را در بخش کشاورزی برطرف کنیم.
حسنیمقدم با اشاره به نقش مهم و محوری اجرای طرح «یاوران تولید» در زیربخشهای مختلف، تصریح کرد: کاهش مصرف جیره غذایی مرغ در مرغداریها، کاهش تراکم بذر در زراعت گندم، کشاورزی نیمه حفاظتی بجای کشاورزی رایج برای اف ایکس عملکرد در شرایط تنش و حذف گاوآهن سه خیش در زراعت دیم، کاهش میزان کشتار دامهای پیر در کشتارگاههای استان و کاهش فاصله بین میانگین افزایش عملکرد محصولات زراعی و باغی با رکوردهای تولید و... ازجمله مواردی است که در راستای اجرای طرح یاوران تولید محقق شده است.